Urban oasis Sommar

Vanaf vandaag is Sommar 2018 officieel geopend. Deze zomerbar AKA urban oasis – ja, deze hotspot valt vast en zeker in deze categorie- ligt tussen Hanger 26 en 27 en brengt extra leven aan het al bruisende Eilandje. Onderschat deze vernieuwde versie niet, het wordt misschien wel de chill spot van de zomer.

Sommar meeting, apero & petanque

Hier komen alle levenselixirs samen zoals cold brew van Butchers Coffee (een andere favoriet van me),  cocktails met namen zoals Black Diva en perfecte hapjes. De Sommar dips, een trio met hummus, yoghurt met geitenkaas  en bell pepper koriander zijn alvast gedipt en goedgekeurd.

Al dit lekkers komt samen in een cosy industrieel kader dat ook schommelstoelen en een petanquebaan omvat. Sommar heeft het écht allemaal.

Views, views, views.

Dé reden om hier je apero te houden? Het prachtige zicht met de zonsondergang boven Linkeroever. Want alles smaakt toch net dat tikkeltje beter met een extra portie zon.

Deze locatie schreeuwt om meer events en ik ben alvast benieuwd wat Sommar nog in petto heeft! Volg hen alvast op Facebook om op de hoogte te blijven.

Hotspot details

Volg de Schelde en je komt er vanzelf op uit! Locatie tussen Hanger 26 en 27.

Food & drinks & deliveroo (Yes, bestel je favoriete hapjes ook thuis!).

Op dinsdag, woensdag en donderdag van 16.00h -23.00h, op vrijdag van16.00h-01.00h, zaterdag beginnen ze iets vroeger van 14.00h – 01.00h en zondag van 14.00h – 23.00h.

Mood: casual – after work – lounge

 

 

 

1 comment on “Urban oasis SommarAdd yours →

Geef een reactie