smokey jo's cantina guidesse

Smokey Jo’s Cantina: vakantie in eigen stad (gesloten)

Ook deze zomer kan je terecht op de site van Brouwerij De Koninck om jouw summer in the city helemaal geweldig te maken. Wie heeft L.A. nodig als je Smokey Jo’s Cantina hebt, inclusief wit strand en knappe beachboys.

Nog voor de opening durf ik deze al op de blog te zetten. Zo zeker ben ik van het concept (meer foto’s na de opening!). Elk jaar opnieuw is dit een zomerbar om op de hotlist te zetten en met Cantina, gaan ze voor de overtreffende trap.

Vanaf het moment dat je de hippe binnenplaats binnen treedt, voel je het meteen: time to relax! Met een nieuwe down to earth beach vibe, frisse cocktails en knappe beachboys om je te redden van je dorst, is dit dé hotspot om je batterijen op te laden.

Smoky Jo’s Cantina meldde alvast volgende bericht op Facebook:

Still remember the Treehouse? 4 bieren vers van de tap. Maak jij het vat leeg, dan kies jij het nieuwe bier! Dit jaar is dit onder toezicht van The Hoff! Overlooking his Californian Beach.

Bier & Mexican food? altijd een winnende combo! En de openingsdatum? 9juni, deze vrijdag dus. Wie neem jij mee?

Foto’s : Smokey Jo’s Kantina Kasper Stuart
HOTSPOT DETAILS SMOKEY JO’s CANTINA

Boomgaardstraat 17, 2018

Smokey Jo’s Cantina opent op 9 juni (tot en met 3 september). Open vanaf 5 p.m. (behalve op dinsdag en woensdag) en op zondag van de middag tot middernacht.

1 comment on “Smokey Jo’s Cantina: vakantie in eigen stad (gesloten)Add yours →

Geef een reactie