Fella

FELLA: Get your veggies on!

Boenk op de vrijdagsmarkt vind je FELLA, een volledig vegetarische lunchbar met killer koffie en originele gerechten. Wat vinden we zo tof? FELLA werkt alleen met lokale leveranciers. Het is een uitdaging om keer op keer met alleen seizoensgroenten een gebalanceerd en (h)eerlijk menu te verwezenlijken, volgens eigenares Thaïs.

Hurry up!

Nog een dikke week kan je genieten van het wintermenu. Dan neemtFELLA even een kleine vakantie om terug te komen met de frisse lente kaart. Al is dat alleen een reden om ook de heropeningsdatum nu al in de agenda te zetten!

Het gerechtje dat mijn hart wat sneller liet slaan? Geroosterde pompoen met kikkererwten, bulgur, chimichurri en spicy aioli. Nog niet overtuigd? Bij FELLA kan je schuldvrij zondigen. Alle desserts zijn glutenvrij, vegan en zonder geraffineerde suiker. Er zitten alleen natuurlijke ingrediënten in die zoveel mogelijk lokaal en/of biologisch zijn.

Wat is naast lunchen mijn favoriete bezigheid? Aperitieven natuurlijk! Ze serveren ook alcoholische drankje tot sluitingstijd (18.00u), of je kan gewoon lekker lang blijven hangen… Ook de huisgemaakte  niet alcoholische drankjes zoals limonades zijn een echte aanrader.

Af en toe open ook de ‘avondkeuken’ en dan kan je ook dineren. Word nu een FELLA Facebook fan om geen enkel moment te missen.

 

Fella antwerpen

Fella

Hotspot FELLA details

Adres: Vrijdagsmarkt 5, 2000 Antwerpen

Tip: Elke vrijdag is er een markt/veiling op de Vrijdagsmarkt waarbij je allerlei oude inboedels kan opkopen. Zeer amusant en perfect om toe te schouwen vanop het terras van FELLA. Want ja, er is een terras!

Reserveren is niet nodig tenzij voor een diner op de avondopening. Kom vroeg genoeg om zeker te zijn van een tafeltje!

Openingsuren:

woensdag tot en met donderdag én zaterdag van 11.00u tot 18.00u.

1 comment on “FELLA: Get your veggies on!Add yours →

Geef een reactie