barbossa

Barbossa: brandnew & kicking

De allernieuwste aanwinst van de Sint-Jorispoort (ook wel bij het Mechelseplein gerekend) is alvast alive and kicking. Het openingsweekend was misschien net iets te overweldigend voor de nieuwe eigenaars maar deze zaak is TOP. Barbossa brengt nog meer leven in de brouwerij én geeft ons alles waar dit plein al even om schreeuwt met viva voce: een deftig café met wijn zonder koppijn, verschillende gins, cocktails en een bordje serrano voor de liefhebber.

Kortom brengt Barbossa deze uitgangsbuurt die bekend staat om tot in de vroege uurtjes vollenbak te gaan, een beetje finesse toe. Het interieur is alvast goedgekeurd: een strakke bar met leuke details zoals een plantenmuur en engeltjes op de muur geschilderd. Guidesse wisselt heel graag van terras, en bij Barbossa zullen nog vele avonden doorgebracht worden.

barbossa

BARBOSSA

BARBOSSA

 

Hotspot Details

Sint-Jorispoort 2-4, 2000 Antwerpen oftewel over de Korsakov.

Op maandag zijn ze gesloten. Alle andere dagen kan je er terecht van 11 a.m. (op zondag pas vanaf de middag) tot vaak in de vroegere uurtjes, al beweren ze zelf dat ze onder de week zullen sluiten om 1 a.m. en op zondag om middernacht.

Reserveren doe je toch nooit op café?

 

0 comments on “Barbossa: brandnew & kickingAdd yours →

Geef een reactie