Lucien

Wat heeft ‘Lucien’ in petto?

Lucien is het nieuwste koffiebarretje waar je kan lunchen in postcode 2018. En als enige en echte Guidesse ging ik meteen checken wat Lucien in petto heeft! Met het uitzicht op de Kunstacademie en killer koffie, was Lucien de nieuwe goede vriend die ik nodig had op een dag zoals 22/3. Comfortfood, comfortlunch. Komfortkoffie -als het al bestaat is het sowieso geschreven met een K- dat had ik nodig.

Gooi drie toasts, eentje met vis (forel en kruidenkaas), eentje met vlees (zelfgemaakte seldersla en zwarte woudham) en eentje veggie (hummus met zoete puntpaprika), een soepje en een taartje op één kaart en je hebt de mini menu van Lucien die je uitnodigt om te blijven lunchen. De twee dikke sneden bruin brood waren perfect van ‘cuisson’ en hielden stevig stand met de hartige toppings.

Stopcontacten in de grond, check. Vriendelijk personeel, check. Een aangename ingerichte ruimte, check. Bestek -O wacht, dat neem ik zelf even in de bak-, check.

De nieuwste ontdekking is dus bekend. En major pluspunt, de Albert Heijn ligt er vlak om de hoek dus je kan snel met Appie alvast je boodschappenlijst maken terwijl je bij Lucien zit te sippen van die heerlijke koffie…

Lucien

Lucien

Lucien

Lucien

Hotspot details

Adres: Karel Oomstraat 5, 2018 Antwerpen en recht over het prachtige gebouw van de Kunstacademie.

Opening: vanaf 8 uur a.m. kan je er terecht voor je morning koffie en die kan je ook oppikken tot 5 p.m, van maandag tot vrijdag.

Prijs: 8 euro voor een dubbele toast, 3,5 euro voor een stuk taart en reguliere koffieprijzen.

!Opgepast nog geen bankcontact!

 

 

 

2 comments on “Wat heeft ‘Lucien’ in petto?Add yours →

  1. “Lucien is het nieuwste koffiebarretje waar je kan lunchen in 2018.” Bedoel je niet 2016? Anders denken de mensen dat ze nog 2 jaar moeten wachten op hun lunch.

    Lucien is zowiezo een aanrader!

Geef een reactie