Soekmekaar

Soekmekaar: wondermooie wereldkeuken

Wat vroeger een groezelig hoekje was in 2060, is nu omgetoverd tot een lichte, prachtige zaak die de multiculturaliteit van deze buurt viert. Bij Soekmekaar -Afrikaans voor ‘op zoek gaan naar elkaar’-  is wereldkeuken alles wat de klok slaat.

Hier geen saaie boterhammen maar lichte slaatjes met zuiderse ingrediënten, soepen en de sprookjesachtige taarten van Bambi’s Mom & the Cooking Factory. Dit alles in een modern kader met warme toetsen en oog voor detail.

Je kan kiezen tussen Medium of Large, veggi of met vlees. Met een grote portie kan je van alles wat proeven of net heel veel nemen van jouw favoriet(en). En met deze voortreffelijke gerechten wil je gewoon van alles proeven én een dessert nemen.

Mijn favorieten deze week waren de Thaise courgettesalade met verse gember, look en chili en de zoete aardappel met truffelaardappel & avocado. Je kan ook kiezen voor een kick-ass ecologische meeneemverpakking. De volledige menu wordt trouwens ook dagvers bereid, which is totally awesome.

Ik vermeldde al iets over taart? Deze desserts overstijgen het woord en zijn echte kunstwerken. De appeltaart met kaneel, pistache en vijgen was het absolute hoogtepunt van mijn dag/week/maand. Elke dag verse taart, de sublieme keuze van gerechtjes en de toplocatie van deze zaak maken van Soekmekaar de nieuwste Guidesse hotspot!

Soekmekaar

Soekmekaar

Soekmekaar

 Soekmekaar

 Soekmekaar

 Soekmekaar

 Soekmekaar

Soekmekaar

Hotspot Details

Locatie: Pijlstraat 13, 2060 Antwerpen (vlak aan het De Coninckplein)

Open: van maandag tot vrijdag van 8 a.m. tot 5 p.m.

Reserveren? Niet nodig! Je vindt naast interessante mensen vast ook nog een plekje aan de bar.

Meer info over de lunchbar of catering? www.soekmekaar.be

0 comments on “Soekmekaar: wondermooie wereldkeukenAdd yours →

Geef een reactie