texas coffee

NIEUW: Freakshakes & Coffee Cones bij Texas Coffee (jammer genoeg gesloten)

Coffee cones, freakshakes, ’s werelds strafste /duurste koffie en écht Amerikaans ontbijt , allemaal in het centrum van Antwerpen bij Texas (de nieuwste koffiebar die morgen opent op 7 juli). YIHA!

American Breakfast in Antwerpen

Een groot gat in onze ontbijtcultuur, namelijk een echt Amerikaans ontbijt, wordt nu opgevuld bij Texas Coffee. Heel de dag door en met enorm veel bacon, kan je hier heel de dag door ontbijten. American pancakes, bosbes muffins, en BLT sandwiches (Bacon, Lettuce, Tomato), what’s not to love?

Coffee/koffie tijd!

In termen van koffie gaan ze hier ook bigger, better en straffer! Niet alleen kan je nu eindelijk Freakshakes krijgen in Antwerpen (Instafeeds waren in standby modus!), maar ook koffie in een ijshoorntje is nu een ding! Bovendien kan je hier meer krijgen dan je dagelijkse portie cafeïne met de strafste koffie van de wereld. Waky, waky!

EIKES

Wil je echt eens wild gaan? Bestel dan kopi loewak, het is de duurste koffie van de wereld, gemaakt van koffiebonen uit de uitwerpselen van de loewak, een katachtige (I kid you not). Het vruchtvlees aan de buitenkant wordt verteerd, maar de koffieboon blijft heel zodat Texas er een kopje van kan zetten!

Laat in de comments weten wat jij ervan vond?!

Texas - Guidesse
Mini freakshakes

Texas - Guidesse

Texas - Guidesse

Texas - Guidesse

Texas - Guidesse

Texas - Guidesse

Texas - Guidesse

 

HOTSPOT DETAILS TEXAS COFFEE

Volksstraat 63, 2000 Antwerpen

tijdens de week: 6.30 am – 6pm

Facebook Texas Coffee

Facebook Guidesse

 

1 comment on “NIEUW: Freakshakes & Coffee Cones bij Texas Coffee (jammer genoeg gesloten)Add yours →

Geef een reactie