Barchel 2.0 op het nieuwe Zuid

Heb je al gehoord van het ‘Nieuwe Zuid’? Barchel vast en zeker wel! Goed nieuws voor alle ontbijt/lunch/fabulous brunch liefhebbers want je kan dus nu op een 2e locatie genieten van hun topgerechtjes.

In 2016 opende de eerste zaak Barchel vlak achter het oude Justitiepaleis en ik was meteen verliefd. Alle info over deze locatie vind je terug in dit artikel. Het was dus hoogdringend tijd om een nieuwe locatie te openen en het Nieuwe Zuid was hier de ideale stek voor. Tussen de nieuwe flatgebouwen, op het gelijkvloers, baadt de zaak in het licht. Er is ook een gezellig terras én een hip ingericht toilet.

Waar we voornamelijk voor komen: food én drinks natuurlijk! Ook hier serveert Barchel heerlijke koffie van Vascobelo en ook thee liefhebbers vinden hier hun hoogtepunt van de week. De kaart staat vol heerlijke flatbreads en frisse salades, aangevuld met de klassieke bagels. Voor iedereen wat wils, prachtig ogende (lees: mega instagrammable) bordjes, in de open keuken bereid. Wij probeerden alvast de Huevos Rancheros en de Shakshuka als ontbijt. We bleven zo lang zitten dus bestelden we dan ook nog maar  een flatbread met babaganoush en met smashed avocado (extra side of bacon). Zo goed is het dus: je komt voor het ontbijt en je blijft om te lunchen!

Volg zeker en vast Barchel én Guidesse op Instagram om geen enkel leuk gerechtje te missen en alvast honger te krijgen voor je naar huis vertrekt op het werk.

HOTSPOT DETAILS

Barchel Nieuw Zuid

Adres: Jos Smolderenstraat 15, 2000 Antwerpen

Open van dinsdag tot vrijdag van 09u tot 16u en op zaterdag van 10u tot 17u. Meer dan voldoende tijd om ook eens van hun frisse rosé te proeven!

Parkeren kan nog steeds gratis op het plein aan de Waalse en Vlaamse Kaai (al kan je natuurlijk nog beter met de fiets komen).

 

0 comments on “Barchel 2.0 op het nieuwe ZuidAdd yours →

Geef een reactie