Zaowang Take away

Zaowang, voor al je sushi cravings

Zaowang is mijn favoriete sushizaak en niet alleen omdat één van mijn best friends een excellente ober is van de zaak op het Zuid, de sushi is nu eenmaal bangelijk goed! Omdat ik weet hoe lekker het allemaal is, krijg ik soms out of the blue en geheel onverwacht last van ‘sushi cravings’ (A.K.A. een enorm, groeiend en knagend verlangen naar alles wat sushi, sashimi en tempura).

Op een avond waar de stad bomvol zat met markttoeristen, pakjesshoppers en hier en daar een zeldzame Antwerpenaar, begon het te kriebelen… Sushi cravings present en dan zijn ze niet te stoppen. Aangezien bij de Zaowang op de Oude Korenmarkt geen reservatie te verkrijgen was tot na de negenen, zelfs op het terras bij temperaturen van rond het vriespunt, besloten we richting Zuid te gaan.

Na een frisse winterwandeling: Zaowang numéro dos! Met een beetje geluk en een beetje de juiste mensenkennis, konden we de laatste tafel voor twee inpikken.  Praise the sushigod, Halleluja! Op het menu: heerlijke sexy rolls -zo noemen ze-, sexy dragon eyes én sexy tonijnmaki. Deze laatste staan niet als ‘sexy’ op de kaart maar geloof me, ze zijn het zeker.

Zit je net zoals ik zonder reservatie, mét sushi cravings? Take away kan ook in de zaak gelegen in de Hoogstraat. Er zijn zelfs kleine flesjes wijn beschikbaar om mee te nemen. Twee chefs zijn tot je beschikking om vers alle sushi te maken. Er is dus officieel geen reden meer om niet elke dag sushi te eten…

Zaowang

zaowang

Zaowang

Hotspot Details

03 290 55 29
Oude Koornmarkt 22
2000 Antwerpen
03 336 07 60
Scheldestraat 72-74-76
2000 Antwerpen
Altijd open van 12 a.m. tot 10 p.m.
Take away
03 246 46 00
Hoogstraat 6
2000 Antwerpen
Uithalen kan van maandag tot zondag, van 11 a.m. tot 8.30 p.m. en een half uurtje later (dus tot 9 p.m.) op vrijdag en zaterda.

0 comments on “Zaowang, voor al je sushi cravingsAdd yours →

Geef een reactie