The Soul

The Soul met vernieuwde spirit

The Soul bestaat al wel even maar met zijn vernieuwde spirit is dit vast en zeker de nieuwe topper van de Marnixplaats. Met stunning views op het plein, een stijlvol interieur dat rust en humor combineert en een verdoken kappersstoel, was mijn interesse meteen gewekt.

De basis van The Soul lag bij de appartementen en studio’s die ze verhuren boven het prachtige pand en boven bekend café de Vitrin. Vroeger was dit simpelweg een kapsalon maar met de groeiende nood aan ontbijt voor de short term rentals, kreeg The Soul een ware horeca spirit.

Onlangs werd het terras ferm uitgebreid en nu kan je dus ontbijten, lunchen en koffiedrinken met killer views. Ik onthoud vooral: vers gemaakte granola met rozenblaadjes, elke dag van de week open en verse sapjes in coole glaasjes.

Wil jij naar de roots van The Soul? Maak dan ook een afspraak om je haar te knippen, want ja, dat kan nog steeds!

The Soul

The Soul

The Soul

The Soul

The Soul

Hotspot details

Wil jij voor het geval je een glaaasje te veel uit hebt graag een appartement/studio/loft boeken? Alle info vind je hier.

De lunchbar/ het café is open op maandag, donderdag en vrijdag van 8 a.m. tot 8 p.m., op dinsdag en woensdag van 8 a.m. tot 2 p.m. en op zondag kan je iets langer blijven liggen en openen ze van 9 a.m. tot 8 p.m.

Ik heb speciaal geen foto genomen van het uitzicht zodat jullie dat lekker zelf kunnen ontdekken (ik laat een deel van de fun aan jullie over!).

 

 

0 comments on “The Soul met vernieuwde spiritAdd yours →

Geef een reactie