The Jane: niet alleen het mooiste restaurant van Antwerpen

The Jane is zo’n restaurant waar iedereen op zijn minst één maal zou moeten zijn binnen geraakt -want helaas is reserveren niet zo makkelijk. Zeker nu het restaurant verkozen is tot één van de mooiste restaurants van de wereld, is het een trekpleister voor het grote publiek.

Met de zevengangenmenu’s vanaf 75 euro is dit dus wel aan de prijzigere kant maar prijs kwaliteit zit het helemaal snor!Je kan hier en daar extra’s nemen die extra kosten (bv. ossenhaas) en dit doe je dan ook. Ga hier niet naartoe met je budget in het achterhoofd maar laat jezelf pamperen. Geniet van die culinaire ervaring! Obers die je peper op het bord komen malen en de perfecte drankjes schenken bij de gerechten. Heb je intoleranties? No problemo! Voor deze prijs passen zij jouw menu volledig aan.

Ik ben persoonlijk fan van de upper room bar. Boven heb je dus een soort van terras waar je kan dineren aan een bar met het uitzicht over de zaal en de prachtige ruimte.  Je ziet hier alle bedrijvigheid van het personeel gebeuren voor je neus en dat is oprecht speciaal. Er is ongeveer ruimte voor een kleine 40 personen rond de bar. Beneden zit je wel aan gewone tafels ipv aan de bar, wat meer geschikt is voor grotere groepen.

Tips om te reserveren

  • Ga alvast naar de website
  • Om te reserveren in de upperroombar moet je 1 maand op voorhand reserveren
  • Om te reserveren in de zaal, moet je drie maanden op voorhand reserveren
  • Zet je wekker op tijd! Elke ochtend om 8 a.m. gaat er een nieuwe dag open om te reserveren.
  • Hou je creditkaart in de hand want je hebt ze nodig om te reserveren
  • Good luck! Als je niet binnengeraakt kan je je wel op de wachtlijst laten zetten.
  • Reserveer een parkeerplaats bij als je met de auto komt want parkeren in deze buurt is echt een bitch.

1457012656735

The Jane

The Jane

Hotspot details

De Jane is gesloten op maandagen zondag. Voor alle andere dagen kan je -minimaal een maand op voorhand- reserveren (zie hierboven) voor de lunch of diner.

Adres: Paradeplein 1, 2018 Antwerpen maar je gps gaat dit niet herkennen. Gebruik als alternatief adres Hoek Boomgaardstraat / Marialei,
2018 Antwerpen en rijd dan de militaire kazerne binnen.

 

0 comments on “The Jane: niet alleen het mooiste restaurant van AntwerpenAdd yours →

Geef een reactie