SHLTR

Ontdek de nieuwe kaart van SHLTR

Het terras, de tartaarburger, de locatie, de eigenaar Micaël… Ik was vroeger al verkocht aan SHLTR, een restaurant met ziel op het Damplein in 2060. Al mijn vakjes zijn aangevinkt, want zoveel heeft SHLTR te bieden. Ondertussen werd de keuken over een hele nieuwe boeg gegooid en ik zat natuurlijk op de eerste rij om te proeven!

De nieuwe menukaart heeft enkele verrassende Aziatische tinten. En dat zeg ik vooral omdat er veel noedels gebruikt worden. Ik denk aan bao buns met pork belly, noedels met terryaki rundsvlees,… maar ook barfood om je vingers van af te likken. Die honey glazed ribs, daar kom ik nog eens voor terug!

Uiteraard  denken ze hier ook aan de locals en dus zijn de burgers nog niet van het menu geschrapt. Of ga eens helemaal wild: een hamburger met heerlijk krokant Aziatisch slaatje. Hier kan het allemaal. In plaats van te reserveren bij een burgerketen, kom er hier eens eentje eten!

Je kan zelf kiezen of je al dan niet sides neemt. Voor een lunch met alleen een bun -die trouwens rechtstreeks van een bakker komt en niet industrieel vervaardigd is- betaal je maar 8 euro! Voeg daar wedges en een slaatje aan toe en je bent maar 14 euro kwijt!

Een tweede onderdeel van de nieuwe kaart zijn de drinks. Een goede mix van verse thee (koud en warm), enkele cocktails en mocktails. Het uitgebreide aanbod aan non-alcoholische dranken is de max, want het lijkt stilaan of er een heuse babyboom ontstaat. All you pregnant ladies, SHLTR it is!

En dan vergat ik nog te vermelden dat SHLTR ook een terras heeft waar je in de namiddag heerlijk kan zitten met het uitzicht over Park Spoor Noord. Zie je nu waarom dit mijn plekje is om te schuilen bij regen en bij zon?

SHLTR

SHLTR

SHLTR

SHLTR

SHLTR

SHLTR

SHLTR

 

Hotspot Details

Adres: Damplein 1, 2060 Antwerpen. Je kan het niet missen op de hoek.

Reserveren kan via de website www.shltr.be.

Ze zijn open van de middag tot in de late uurtjes.
Eten kan tussen de middag en 3 p.m. en van 6 p.m. tot 10 .m.

Je kan dus ook gewoon binnenspringen voor een bao bun, een cocktail met wat hapjes of een mocktail en een ‘klapke’ met Micaël de vriendelijke eigenaar.

Catering bestellen? TEL: 03 226 87 00

1 comment on “Ontdek de nieuwe kaart van SHLTRAdd yours →

Geef een reactie