Mirlo's

Ontbijt topper Mirlo’s

Kleurrijke gerechtjes + perfect afgewerkte latte art + prachtige bloemen +coole gadgets = Mirlo’s. Deze combo katapulteert Mirlo’s in de top drie van mijn ontbijtadresjes. What’s not to love? Die wentelteefjes deden me zelfs even vlinders in de buik krijgen!

Al duizenden keren ben ik er voorbij gelopen / gefietst  / gereden maar vandaag was het eindelijk zo ver. Ik was zelfs al een keertje binnen geweest maar toen zat de populaire lunch- en onbijtbar helemaal vol. Nu weet ik ook waarom.

Naast de vaste kaart met special koffie, zelfgemaakte ijsthee en lekkers voor het ontbijt, heb je ook veranderende gerechten voor de lunch. Zo kan je elke week toch iets anders bestellen en hoef je dus nooit meer ergens anders te gaan lunchen (not me, ik blijf bij die wentelteefjes!).

Je hebt keuze tussen een barplaats (ideaal om te bemachtigen met een naderende deadline) of een tafeltje om gezellig bij te kletsen met de girls. Mirlo’s heeft een happy & positieve vibe waar je spontaan gelukkig van wordt. Overal vind je er de leukste gadgets die je kan aankopen zoals eiermutsjes, coole schriftjes -want papier is terug in- en lichtboxen waar je zelf lieve woordjes in kan plaatsen. Moest ik een lichtbox maken voor Mirlo’s dan zou het vast zouden deze woordjes pronken:

Good vibrations, better coffee

 

Tip: reserveer tijdig om een plaatsje te bemachtigen in het weekend want er zijn nog vele ontbijtfans die helemaal weg wijn van Mirlo’s! Tel: 0479 44 46 71

mirlo

Mirlo's ontbijt Antwerpen

Mirlo's ontbijt Antwerpen

Mirlo's ontbijt Antwerpen

Hotspot Details

Verbondstraat 1, 2000 Antwerpen

Open tussen 8 a.m. en 5 p.m.

Like ze op Facebook voor alle info!

 

Wifi paswoord: butfirstcoffee

2 comments on “Ontbijt topper Mirlo’sAdd yours →

Geef een reactie