Kaffeenini: koffie & bagels

Kaffeenini combineert de goede dingen des levens: koffie, bagels, goede service & free wifi. Het kleine zusje van bekende lunchbar Barnini, vind je in het de shoppingstraat bij uitstek: de Nationalestraat.

Ze brengen min of meer hetzelfde concept mét enkele extra’s. Laat je niet afschrikken, vol is nooit vol. Na enkele minuutjes wachten komt er wel een tafeltje vrij of misschien kan je wel een tafel delen?

Naast de ‘klassieke’ bagels die het menu sieren zoals ‘Chick’ met kip, guacamole, mayonaise en ijsbergsla en ‘Deli’ met pastrami, peston parmezaan, creamcheese en rucola kan je er ook ontbijten en de -nu al bekende- Flammkuchen eten.

SAMSUNG CSC

Flammewatte? De eigenares van Kaffeenini woonde een jaar in Duitsland, waar ze bekend raakte met de Duitse keuken en dus ook de Flammkuchen. Ze zijn het best te omschrijven als dunne pannenkoeken gemaakt van meel uit de Elzas en een hartige topping. Een beetje zoals Pizza maar dan nog beter!

Op het gebied van koffie krijgt Kaffeenini zeker vier sterren. De kaart is creatief en uitgebreid. Hier kan je dus gerust elke dag van de week iets nieuws proberen! Mijn persoonlijke favoriet: de Bar Titti (een latte met twee overheerlijke negerinnentetten!).

Kaffeenini

Kaffeenini

Hotspot details

Adres: Nationalestraat 114a, 2000 Antwerpen

Reserveren? Niet nodig, niet mogelijk!

Open: van maandag tot vrijdag van 8 a.m tot 7 p.m.

 

0 comments on “Kaffeenini: koffie & bagelsAdd yours →

Geef een reactie