Guzzi’s Piadina Italian Bakery – tijd om te delen!

Piadina, uitgesproken als ‘Pieadiena’, is een typisch gerecht uit de Romagna regio in Italië. Ik kroon het alvast als ‘de pizza van de lunch’. De basis is een luchtig deeg, het is minder zwaar dan pizza, zonder tomatensaus en belegd met heerlijke vleeswaren en o.a. truffel!

Meer en meer komen er excellente horeca zaken in ons historisch centrum. Guzzi’s heeft een uitstekende ligging op de Suikerrui, waardoor dit terras een favoriet is om heel de dag te genieten van de passerende toeristen en flanerende locals.

Bestellen doe je aan de toog. Hier hangt ook de grote menukaart in het Nederlands én Engels. Na te betalen krijg je een buzzer die als hij afgaat het universele signaal geeft om te zeggen: buon appetito, je eten is klaar. 

Sharing is caring

Ik raad aan om enkele gerechtjes te bestellen zodat je van alles kan proeven. Grotere eters kunnen best 1,5 piadina op. Met gerechten zoals ‘The truffle’ en de ‘Cheesy Veggie’, kom ik zeker elke piadina van de kaart proberen!

Laat zeker nog ruimte voor dessert, een piadina met nutella en/of aardbeien. Zoetebekken, wees gewaarschuwd want zoete piadina’s zijn heel erg verslavend.

Apero

Elke vrijdag en zaterdag kan je er terecht voor apero van 5pm tot 11pm. Ik ben benieuwd!

Guzzi's

Hotspot Details Guzzi’s Italian Piadina Bakery

Place to be: Suikerrui 32, Antwerp

Een piadina kost tussen 8 en 10 euro. Een dessert piadina ligt rond de 5 euro.

Monday: 8 am-9pm
Tuesday: 8am-9pm
Wednesday: 8am-9pm
Thursday: 8am-9pm
Friday: 8am-?
Saturday: 8am-?
Sunday: 8am-9pm

0 comments on “Guzzi’s Piadina Italian Bakery – tijd om te delen!Add yours →

Geef een reactie