Native

Guidesse goes Native

Iedereen die mij kent, weet dat ik niet bepaald een bio / glutenvrij / vegetarisch / veganistisch eetpatroon aanhoud. Toch kom ik hier weer terecht in een absoluut geweldig barretje dat toch wel een gezond aanbod heeft and I love it.

Dit is volgens mij toch dé hotspot om te lunchen in Antwerpen ook al bestaat het al een even. De combinaties van smaken zijn geweldig, dingen die je waarschijnlijk nooit -ik toch al niet- zelf zou klaarmaken. Linzen, hummus, quinoa… dingen waar ik vaak van denk ‘voor alle chinezen maar niet voor den dezen’, die ik vol smaak en met gepaarde ‘mmmmm’s’ naar binnen werk.

Mijn culinaire comfortzone vergroot elke keer weer als ik hier kom en ik durf volmondig zeggen dat het woord ‘vegetarisch’ deze meatlover niet meer afschrikt. Al blijft de toast met rosbief mijn favoriet. Samen met de chocoladebrownietaart met rode biet.

Het ziet er ook zo mooi uit. Niet alleen de gerechtjes op het bord maar ook het interieur. Vintage industrieel is het beste om het te omschrijven. Alles met een persoonlijke en kunstige touch afgewerkt door deskundig personeel.

Kortom: Guidesse goes Native, en met héél veel plezier zelfs.

Native

Native

Native

Native

Native

Native

Native

Native

Native

Native

Native

Hotspot Details

Reserveren? Voor grote groepen wel ja! Tel. 0478 40 07 11

Adres: Muntstraat 8, 2000 Antwerpen (vlakbij de Nationalestraat)

Wil jij ook helemaal wild gaan bij Native? Op dinsdag en woensdag zijn ze open van 11 a.m. tot 6 p.m. en van donderdag tot zaterdag kan je er ook dineren tot 9 p.m.

Meer info: http://native.bio/

 

0 comments on “Guidesse goes NativeAdd yours →

Geef een reactie