Geen pasta zonder BAVET.


Reken maar van YES. Bij deze pastazaak is een slabbetje bijna niet meer optioneel. Bavet is de allernieuwste aanwinst van de Nationalestraat en meteen een schot in de roos. Pasta is alles wat de klok slaat, take-away en in de zaak. Extra ballen, small, medium of large, aan jou de keuze. Met vegi optie én budgetvriendelijke prijzen scoort Bavet hoog op de  lijst van topadresjes.

Ben je mouse, dog of horse?

Deze vraag is allesbehalve kinky codetaal. Het is simpelweg de grootte van je kom. Je hebt de keuze tussen bruine of witte pasta en extra toppings zoals bacon, (al dan niet vegi) meatballs, oregano crumble en rucola.  Pasta samenstellen was nog nooit zo interessant. Kleine eters, vegetariërs en meatlovers allemaal rond één tafel. Het motto van de Baveteers is dan ook ‘pasta van vrienden voor vrienden’.

Beginnend vanaf 9 euro (eat-in) en 6,5 euro (take-away) is Bavet het perfecte alternatief voor een goedkoop frietje of burger. Er zijn al heel wat bavetten uitgedeeld want Antwerpen is maar liefst de vierde Bavet zaak in België! Je kan die lekkere pasta overgoten met parmezaan dus ook krijgen in Gent en Leuven. Met gerechten zoals OMG They killed Kenny, is iedereen nieuwsgierig. Antwerpen, wees gewaarschuwd: geen pasta meer zonder Bavet.

Bavet Antwerp

Bavet

Bavet

IMG_20170418_204548_01-01

Hotspot Details

Reserveren kan vanaf 6 personen via de website.

bavet openingsuren

 

 

 

 

 

1 comment on “Geen pasta zonder BAVET.Add yours →

Geef een reactie