FABRIK

Fabrik

Net geopend en het terras zat al BOEMVOL. Deze nieuwste aanwinst aan de Vogelenmarkt is vast en zeker een blijver. Met brunch, lunch, dinner & cocktails heeft Fabrik door dat veelzijdigheid werkt op dit plein. Drink, Eat, Share.

Fabrik  is geen fabriek. Alles wordt hier met liefde gedaan. De industriële toetsen in het interieur zijn niet kil maar warm en uitnodigend mét humor. De menukaart heeft specials die regelmatig veranderen, food to share en klassiekers zoals deze clubber sandwich (hun verse van de BLT). Voor vier uur ook een lunchkaart met bagnats, ’s avonds salades, gourmet burgers en veel meer.

Ik ben vooral fan het ‘Share Menu’. Manchego, Mozarella poppers en Bruschetta, music to my ears. Zelfs het bier kan je delen. Bestel een grote fles (75cl) Duvel of Lachouffe voor de tafel (of gewoon voor jezelf!).

Op deze ge-wel-di-ge locatie kan je natuurlijk niet anders dan volk aantrekken. Op elk uur van de dag heb je er passage  van een uitgebreid publiek. Bedrijfsmensen en studenten voor de lunch, twenty somethings voor de avondshift -met of zonder een theaterstuk achter de kiezen- en een bomma of twee op de koffie als er markt staat.

Weet je dus niet waarheen? Dan is Fabrik altijd het antwoord.

FABRIK

FABRIK

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hotspot Details

Location, location, location…

Oudevaartplaats 44
2000 Antwerpen

Openingsuren?

Dinsdag tot vrijdag van 11 a.m., zaterdag en zondag al open om 9 a.m., de sluitingstijd is om 10p.m. behalve op vrijdag en zaterdag 11 p.m. en op zondag om 9 p.m.

Reserveren? +32 3 430 80 81

Fabrik is rolstoeltoegankelijk, met uitzondering van de drempel om binnen te gaan is het overal  plat. Toilet is gelegen op het gelijkvloers. Maar please, breng nu niet allemaal je bomma mee :)!

 

1 comment on “FabrikAdd yours →

Geef een reactie