De Natie

De Natie: klassiekers met een twist

De Natie maakt van een wekelijks diner een heuse ervaring. Met een prachtig pand in 2060 vlakbij Park Spoor Noord, de beste ingrediënten en een grote ruimte om een leger in te voeden, is dit mijn topper van de week.

Wat vooral in het oog springt zijn de speciale toetsen in de menu. De klassiekers worden hier heruitgevonden én geperfectioneerd. Zelfgemaakte varkenswang kroketjes of een gerookte paling met rode biet en zure room als voorgerecht en klasse steak tartaar, entrecôte en vol au vent de luxe met zwezeriken als hoofdgerecht. Alles geserveerd met verse frietjes. En ja dat maakt nu eenmaal hét verschil. De borden zien er prachtig uit en zijn elke euro waard.

Ze maakten mijn dag helemaal goed toen ze mededeelden dat ze de vier varianten van de overheerlijke HAVN gin serveerden… Waar je van kan genieten op de binnenkoer met terras.

Doorheen de zaak zie je hetzelfde smaakvolle interieur met een moderne twist zodat het geschikt is voor een zakendiner, een romantisch etentje en zoals bij mij het geval was een reunie van vrienden/de middelbare school/je voetbalteam.

Als cherry on top was de bediening enorm hartelijk en ik ben een sucker voor lieve dames in de bediening! Thanks again ladies, you were awesome!

De Natie

DE NATIE

De Natie

De Natie

De Natie

De Natie

DE NATIE 11

De Natie

DE NATIE 12  DE NATIE9

Hotspot Details

De Natie is nog niet zo heel lang open en heeft een groot terras.

Van De Wervestraat 18, 2060 Antwerpen is de place to be!

Reserveren kan (ook voor grote groepen) via www.denatie.be

Volg ze zeker via Instagram @denatie_

 

 

0 comments on “De Natie: klassiekers met een twistAdd yours →

Geef een reactie