Butchers Coffee mét lunch

Antwerpen staat garant voor excellente koffiebars en Butchers Coffee is geen uitzondering. Met een toplocatie op het Zuid is dit de ideale koffiestop met of zonder extra cake on the side. Sinds kort kan je er ook lunchen. Hip Hip Hooray!

De koffieboys van dienst zijn Dave en Paolo die  je met plezier en een persoonlijke touch de persoonlijk uitgekozen en gebrande koffie voorschotelen. De zaak heeft een top terras vooraan en een plaats waar je gerust kan meeten/daten/bijbabbelen achteraan (met enkele stevige songs op de achtergrond). Vroeger was het pand een slagerij, vandaar de link met het hippe interieur inclusief slagersblok en occasionele koe.

Ik heb er alvast mijn missie van gemaakt om alles op de kaart eens te proberen. Dish of the day: REUBEN SANDWICH met pastrami, rode kool, Zwitserse kaas, chutney en thousand island saus. Het antwoord is ‘JA’, jij gaat komende week dus ook passeren bij Butchers Coffee voor meer dan alleen een bakkie troost.

Terras butchers Coffee

Butchers Coffee

Butchers coffee

 

Butchers Coffee flexplek

HOTSPOT DETAILS

TIP: vraag zeker je klantenkaart, cause you’re gonna need it! Met knipsels van unicorns & konijntjes kom je in no time aan een gratis  koffie.

Butchers Coffee

WiFi paswoord: GetHooked

Kasteelstraat 57
Antwerpen
KAART:

Kaart Butchers Coffee

 

0 comments on “Butchers Coffee mét lunchAdd yours →

Geef een reactie