BARCHEL

BARCHEL, ik wil wel

Licht, levendig, gorgeous breakfast bagel én met schaduwrijke tuin… Ik geef het toe, ik heb een nieuwe horecacrush. Totaal onverwacht kwam ik terecht bij een  ontbijt-, lunch- en all day foodbar, BARCHEL. Liefde bij de eerste koffie, vers van de fruitpers opende het op 31 mei en ik vroeg me af ‘Waar heb jij heel mijn leven gezeten’.

BARCHEL, ik wil wel…

Nestelen op één van de krukjes vooraan. Haal die laptop boven en bestel  jouw morning koffie. Strak op een bordje een heerlijke Vascobelo drinken is alvast het hoogtepunt van mijn ochtend. Lunch met de coolste vrienden kan gehouden worden aan de grote marmeren tafel achteraan (die trouwens schreeuwt om pretty instagram pics!) of buiten in de frisse tuin.

BARCHEL, ik wil er wel blijven wonen. Wil je voor altijd de mijne zijn?

BARCHEL

BARCHEL

BARCHEL 4

BARCHEL  BARCHEL

BARCHEL

BARCHEL

HOTSPOT DETAILS

Van Breestraat 6, 2018 Antwerpen is de place to be. Met andere woorden dus heel dicht bij het Stadspark, Theaterplein, het Oude Justitiepaleis,..

Je kan er elke weekdag terecht. Ja, je hebt me goed gehoord! ELKE WEEKDAGen op zaterdag. Onder de week is BARCHEL open van 8 a.m. tot 5 p.m. op zaterdag mag er een beetje uitgeslapen worden en openen ze pas om 9 a.m. (voor mij nog steeds ontzettend vroeg).

Reserveren kan soms handig zijn (zeker voor een plekje in de tuin te scoren!) op Tel. 03 501 64 16.

Ik nodig jullie ook graag uit om de Instagram van BARCHEL te volgen én die van Guidesse natuurlijk!

 

 

 

 

 

0 comments on “BARCHEL, ik wil welAdd yours →

Geef een reactie