viggo's

Viggo’s: straffen toebak & luchtige cheesecake

Viggo’s, het is niet spiksplinternieuw in de stad maar desalniettemin een vette blogpost waard met een extra schuimpje van cappuccino on top. In de woelige zee van Antwerpen 2060, gelegen in het midden van het De Coninckplein (nee, I kid you not), vind je deze koffiebar die baadt in het licht en hemels luchtige homemade cheesecake serveert.

Vooraan kan je in de vintage zetels achter glas genieten van het eeuwig veranderende beeld van het plein, het ene al wat vreemder dan het ander maar absoluut nooit of te nimmer saai of vervelend. In het midden heb je een grote tafel die uitstekend is om grotere meetings te houden, teambuildings te organiseren of alvast te genieten van een bibliotheekboek met een goede tas koffie in de hand.

Viggo’s is een vaste  waarde geworden in de buurt. Met regelmatige open cuppings en andere events, is dit mijn nieuwe favoriete kofiebar van 2060! Er gaat dan ook steevast een dubbele shot koffie in de cappuccino, straffe -en lekkere- toebak!

(Op het einde van deze post, besef ik dat ik jullie niet mag ontnemen van een kunstig genomen foto van de Viggo’s made cheesecake waar ik het over had in paragraaf één. En dat ben ik toch wel vergeten zeker? Ik zal dus mijn plicht vervullen en nogmaals langsgaan. Het leven is hard.)

 

Hotspot Details

Open voor delicious koffie van maandag tot zaterdag tussen 9 a.m en 6 p.m.

Op 25 april  2016 kan je gratis deelnemen aan een cuppig om 4.30 p.m.

Meer info op www.viggos.be

0 comments on “Viggo’s: straffen toebak & luchtige cheesecakeAdd yours →

Geef een reactie