Bar bakeliet

Bar Bakeliet: Ambiance in Borgerhout

Bar Bakeliet is exact waar Borgerhout om draait. Deze buurtzaak met ziel  is een smeltpot van ontbijt-, en lunchbar, koffiespot en bruin café met live muziek. Kort samengevat: een mix van alles was goed én exact wat de buurt nodig had.

Vintage in het bloed

De familie Mouling kent iets van vintage. Zijn vrouw richtte Red Juliet op, het ethische vintage kledingmerk gebaseerd in Antwerpen. Zijn broer geeft de knalfeestjes van o.a. Radio Modern. Tim Mouling -eigenaar van Bar Bakeliet- zelf is deel van Benvis & his Rockets. Het is dus niet te verwonderen dat live muziek nog steeds centraal staat in Bar Bakeliet. Elke vrijdag avond live muziek en de jukebox staat niet stil (zolang je nog 5 frank hebt).

Op het menu: de kaart, de kringloopwinkel & BnB Bakeliet

Op het menu staan crostini’s, een stevig bakje versgemalen koffie maar ook lekkere wijnen, bieren van o.a. Borgerhoutse brouwerij Cabardouche.

Combineer een bezoekje aan het terras van Bar Bakeliet met een uitje naar de Kirngloopwinkel naast de deur. Zo ga jij misschien ook met enkele vintage eyecatchers naar huis.

Voor wie echt geen genoeg kan krijgen van deze vibrante omgeving, raad ik BnB Bakeliet aan op het Laar. Slapen in de fifties, lijkt het je wat?

 

Bar bakeliet

Bar bakeliet -Guidesse hotspots Antwerpen

Bar bakeliet

Hotspot Details Bar Bakeliet

 

Kroonstraat 172, hartje Borgerhout

Info BnB Bakeliet: website

Info Red Juliet: website

0 comments on “Bar Bakeliet: Ambiance in BorgerhoutAdd yours →

Geef een reactie