Little Brewers Winter Garden

Winterhotspot #1: Little Brewers Winter Garden (gesloten vanaf maart 2017)

Naar goede gewoonte brengt het grote pand op een steenworp van Brouwerij De Koninck ons altijd wat lekkers. Deze keer een winterbar/ -resto, Little Brewers Winter Garden, waar warmte vanaf straalt. Waarom is dit winterhotspot #1? Ik zet het even in een lijstje voor je!

  • De warmte komt van gezelligheid. Little Brewers Wintergarden stelt ons niet teleur. Een grote centrale toog waar je kan bestellen en tooghangen, meer dan ruimte voor alle hippe vogels die neerdalen naast de grote Wild Jo’s pigeon op geïmproviseerde met houten paletten gemaakte rustplaatsen en deftige tafels voor zij die een hapje willen eten.

 

  • Je kan er ook overheerlijk dineren. Vlees is hun ding en dat zie je, ruik je en proef je. Ook houtovepizza’s staan dit jaar op het menu en bites voor een avondje aan de bar of om te delen met je vrienden (alleen geschikt voor mensen zonder ‘Joey doesn’t share food neiging’). Je kan voor een vast bedrag een aantal ‘bites’ kiezen en de chef kiest de rest. Living on the edge!

    Wat staat er op het menu? Van karakollen en spekpatatjes over varkensoren, tot heerlijke houtovenpizza en gerijpte entrecote. Lik je lippen nu al af. Mijn persoonlijke favoriete kleine gerechtje:  Stoverij wild zwijn – De Koninck – M’Hamsa – boszwam.

  • Ze hebben zelfgemaakte kleurplaten voor volwassenen. Not nerdy, juist very cool. Zet je Duvel aan de kant en zoek je creatieve kant op.

 

  • Het is er niet té koud. Ik zie het allemaal graag die ‘winterbars’ waar je op zijn minst drie broeken en een dood dier moet dragen om niet om te komen van de koude. Bij Little Brewers Wintergarden is het nog steeds fris maar ben je toch nog beschut tegen de ergste wintergrillen… Neem toch oorwarmers mee voor de zekerheid!

 

  • Testbrouwsels van De Koninck zijn present! Alle bierlovers zijn dus meer dan welkom (maar wat verwacht je ook naast  de holy grail van brouwerijen).

Nog niet overtuigd? Dan zal je zeker zelf een kijkje moeten nemen!

Little Brewers Winter Garden

IMG_20161117_222920-01

Little Brewers Winter Garden

Little Brewers Winter Garden

Hotspot Details

Little Brewers Wintergarden is gelegenin de Boomgaardstraat 17, 2018 Antwerpen.

WO : 12u – 23u | DO : 17u – 00u | VR : 17u – 00u | ZA : 12u – 00u | ZON : 10u – 22u

Parkeren kan lichtjes problematisch zijn, neem de fiets.

Prijzen om te drinken zijn average, dineren kan variëren. De bites zijn iets duurder, de pizza’s juist goed en voor gerijpt vlees betaal je altijd een prijs. The  bekijk hun menukaart op de website.

Je kan er terecht tot 29/02/2017!

 

 

 

 

 

 

0 comments on “Winterhotspot #1: Little Brewers Winter Garden (gesloten vanaf maart 2017)Add yours →

Geef een reactie