Smokey Jo's Garage

Zwijnerij op zondag bij Smokey Jo’s Garage

Het concept is simpel: cocktails zoals in een cocktailbar, barbecue zoals bij rednecks thuis, een speelplein voor de kinderen en voetbal op groot scherm voor de papa’s. Smokey Jo’s Garage is het nieuwste zomer concept van De Koninck in de Boomgaardstraat (Berchem) en dus niet geschikt om een goot onderhoud aan je wagen te laten uitvoeren. Zoals we het gewoon zijn, is het verzorgd tot in de puntjes, gegrild tot perfectie met oog voor detail.

Je hebt de keuze tussen barfood en het restaurant. Barfood kan je gewoon bestellen (en vreemd genoeg niet samen te betalen met de bonnetjes voor drank). Op de kaart: overheerlijke ribbetjes met een smokey signature saus. Je betaalt wel naar mate de heerlijkheid: 18 euro voor een schoteltje maar je likt wel je vingers af en je potje uit. Pulled pork sandwich, taco’s, smoked meatballs en meer heerlijks voor de kleine honger. Na je bestelling krijg je een buzzer mee. Als je bestelling klaar is, gaat je wekker af. Time to eat. Zelf je bestek nemen (en vergeet vooral geen servetten), aanvallen!

Eet je liever in het restaurant? Reserveer dan best even op voorhand voor big green egg lekkers! Elke zondag is er trouwens een grote barbecue cook out met ondere andere een volledig zwijn op 19/6. De perfecte zwijnerij op een lazy sunday én de cocktailbar is al open vanaf de middag (sunday funday!).

Smokey Jo's Garage

Smokey Jo's Garage

SAMSUNG CSC

Smokey Jo's Garage

Smokey Jo's Garage

Smokey Jo's Garage

Smokey Jo's Garage

Smokey Jo's Garage

Hotspot Details

Het adres voor deze smokin’ hot place is Boomgaardstraat 17, 2018 Antwerpen. Parkeren is lastig.

Reserveren kan hier!

 

 

 

 

 

 

0 comments on “Zwijnerij op zondag bij Smokey Jo’s GarageAdd yours →

Geef een reactie