Pulled: Mexico aan de Kathedraal (helaas gesloten)

Een stevige Mexicaan erbij, dat is exact wat onze binnenstad kon gebruiken. Een giga terras maakt van Pulled de ideale uitvalsbasis voor een diner zonder reservatie. Ijzersterke margharita’s met een randje zout, heerlijke nachos en worsten van Brandt & Levie, meer heb je niet nodig in het leven.

Waarom ben ik zo dol op Pulled?

Tacos, Tacos & Tacos

Als echte taco fanaat, ken ik er wel wat van! Pulled pork was mijn ‘numero uno’, maar ook die met kip gingen er vlotjes in! Ik heb graag een proevertje van alles dus zijn tacos ideaal om te delen met het gezelschap.

Bijgerechtjes

Niet alleen de tacos waren excellent, de sides zijn zeker even noemenswaardig. Heerlijke krokante aardappelpartjes, Mais met lekker sausje en een pittige salade. Voor zoetebekken hebben ze tijdelijk ook pineapple!

Terras met een uitzicht

Het grote terras heeft altijd plaats voor een paar extra. Heb je dus geen reservatie? Loop eens langs Pulled. Wie weet is er nog wel een tafeltje vrij. Bovendien hebben ze ook een XL tafel die perfect is voor elk verjaardagsfeestje of vrienden reunie. Met de palmbomen en gezellige inrichting, waan je je meteen in Mexico, al brengt het uitzicht op de Kathedraal je terug met de voetjes in Antwerpen.

Gratis water

Dit zou standaard op tafel mogen staan in elk restaurant, een dikke merci pulled! Nu kunnen we de occasionele pikantere gerechtjes goed doorspoelen met een slokje water en houden we de centen in onze portemonnee voor de belangrijkere zaken zoals cocktails.

TEQUILA

Bij een Mexicaans diner hoort een tequila als dessert (en voorgerecht?). Naast de standaard versie van de klassieke tequila, bieden ze hier voor 5 euro ook een zachtere variant aan. Deze bruine tequila wordt geserveerd met kaneel en appelsien. De perfecte afsluiter van een Mexicaanse avond.

Pulled

Pulled

Pulled Antwerpen

Pulled table

 

Hotspot Details Pulled

Hou er rekening mee dat Pulled niet het allergoedkoopste restaurant is. Als je een grote eter bent, reken dan zeker op 25 euro voor het eten alleen. Ik ben dol op delen, dus wij waren met 1x tequila, 1x cocktail, portie gedeelde nachos, portie gedeelde worst en één portie tacos (2 Stuks) met een side p.p. 32 euro kwijt. Dit was geen overdreven grote portie.

Bestellen doe je binnen. De menukaart hangt dan ook alleen daar. Wil je graag zoals wij eerst enkele voorgerechten, daarna pas hoofdgerecht? Bestel dan eerst de eerste gang, daarna pas de tweede, derde…

Adres:
Suikerrui 8
Antwerpen
Helaas definitief gesloten.

 

 

 

 

 

1 comment on “Pulled: Mexico aan de Kathedraal (helaas gesloten)Add yours →

Geef een reactie