Mercado: Saturday night party fever (gesloten)

Mercado staat al even bekend als rock solid foodmarket in het centrum van Antwerpen en sinds kort kan je er ook een stevig feestje bouwen. Live music, entertainment en dj’s met knal muziek, het is er allemaal. Elke zaterdag van april is het knallen in 80’s en 60’s thema met de ladies van The Retronettes die je helemaal in de sfeer brengen. Neon Nights en Radio-a-GoGo brengen de partysfeer naar Mercado.

Daar waar andere party spots soms de bal laten vallen, komt Mercado ijzersterk uit de hoek. Geen chateau migraine maar een lekkere wijnbar. Vino Nysos werkt zelfs samen met de Iraanse beauty, vermaarde sommelier Sepideh Sedaghatnia en dat proef je. Per fles of per glas, aan jou de keuze.

Geen bacardi breezer maar cocktails op topniveau. De cocktail en spirits bar werkt samen met onder andere El Jéfés Cocktails en ze zijn meer dan goedgekeurd.

De muziek start om half tien en de dansvloer wordt meteen gevuld. Hier moet je niet wachten tot na middernacht om je innerlijke Jane Fonda boven te halen. Je kan iets eten tot 10 p.m. en daarna volledig losgaan zoals in de goede tijden van Melrose place en The Beatles tot 2.30 a.m.

Kortom is Mercado the place to be voor party people die genieten van kwalitatief hoogstaande producten en graag wakker worden zonder te veel hoofdpijn. 

Had ik al vermeld dat de entree gratis is?

Mercado Party

Mercado Antwerpen foodmarket

Mercado cocktails

Mercado

Mercado oester

 

 

Hotspot Details

MERCADO

Groenplaats 43, 2000 Antwerpen

Neon Nights: 29/4 George Michael Edition

Radio a GoGo: 22/4 Beatles Edition

 

0 comments on “Mercado: Saturday night party fever (gesloten)Add yours →

Geef een reactie