Marcel: flaneren, savoureren en degusteren

Bij Marcel heeft men oog voor detail.  Hier kom je niet elke dag van de week. Marcel is een eerbetoon aan iedereen die houdt van flaneren, savoureren en degusteren zoals de overleden grootvader van de eigenaars. En wat een eerbetoon….

Het concept staat 100% op punt: het perfect gebalanceerde menu met eventuele aangepaste wijnen, de voorzichtig samengestelde bordjes en het interieur dat feilloos en prachtig het art deco tijdsperk viert. Als je denkt dat het niet beter kan? Door de excellente bediening die -niet in marcel maar strak in het hemd- een service op sterren niveau aanbiedt, voel jij je een koning te rijk.

Kleed je gerust op, haal die innerlijke dandy boven want Marcel met al zijn  glorie vraagt om pracht en praal. Neem zeker de tijd om eens rond te kijken, zelfs richting toilet. Oude foto’s, de prachtige bar, de grote feestzaal op de eerste verdieping en de geweldige organische spiegels, je weet niet waar eerst te kijken.

Alle gerechtjes zijn al even mooi als het interieur. Neem dan ook zeker een culinairewandeling door de kaart met een drie- of viergangenmenu. Mijn persoonlijke favoriet: Schotse zalm, in gin gemarineerd en Avruga kaviaar, met wilde selder, appel, rauwe venkel en toast van ricotta-dille brood.

Marcel culinair restaurant

Marcel Antwerpen

Marcel

Marcel restaurant Antwerp

Marcel Guidesse hotspot

Marcel toilet

Gin Tonic Marcel

Marcel dessert

Hotspot details
Marcel

Van Schoonbekeplein 13
2000 Antwerpen

• Prijs •

• Aangepaste Wijnen •

• Lunchmenu Marcel •


 

Reserveren? Gelieve te reserveren via telefoon of via het tablebooker formulier
Tel: 03/336.33.02
Fax: 03/233.45.11
info@restaurantmarcel.be

Wanneer kan je culinair genieten?

Alle dagen behalve op zondag!

Ook ideaal: reserveer om 6 p.m. en geniet van een klasse diner alvorens naar de film te gaan! Het Eilandje is helemaal niet ver van zowel Kinepolis als Cartoons!

 

1 comment on “Marcel: flaneren, savoureren en degusterenAdd yours →

Geef een reactie