Frank & Brut

Frank & Brut: haute dogs met een side dish kitsch

Hamburgers zijn zo 2015! Ik ben er nog wel dol op maar soit, move over de haute dog is aangekomen.En hij doet het goed, geweldig, goddelijk. Gourmet Hotdogs zijn de nieuwste trend die ondertussen ook in Antwerpen is neergedaald.

Bij Frank & Brut begrepen ze direct dat hotdogs het best geserveerd worden met extra toppings, side dishes om je vingers van af te likken én Champagne.

Elke hotdog op de kaart staat voor één van de zeven hoofdzondes. Onze favoriet is de ‘Gluttony’ met limoen, zure room, maïs, buikspek en koriander mayonaise. Afgewerkt met enkele wolkjes popcorn, is elke hotdog een echt culinair kunstwerkje van smaken. Deze worsten komen zeker niet uit blik, de verse bestellingen bij een klasse slager zijn hier het bewijs van.

Persoonlijk hou ik van delen, dus neem allemaal een menu als je met mij gaat eten. Voor een goede 20 euro krijg je een heerlijke side dish (o.a. mosselen, ribbetjes, …), een portie aardappel/frietjes/coleslaw/… en je hotdog naar keuze. Een lekkere volle tafel waar je uit alle bordjes iets mag proeven, dat is mijn hemel!

Deze gouden zaak zelf is op en top kitsch met bijbehorende gouden banken en muurschilderingen van engeltjes (die hotdogs eten)- het is dan ook echt ‘zoals een engeltje dat op je tong pist’!

PS: als je niet voor Champagne gaat, is dit ook best goedkoop om te gaan eten en geschikt voor kleine eters als je alleen een hotdog neemt.

frank & brut 2

Hotspot details

Reserveren? Doe maar! Hier kan je online reserveren via tablebookers: frankandbrut.be

Wanneer kan jij de engeltjes bewonderen? Elke dag tussen 5 p.m. en 10 p.m. en in het weekend blijven ze een uurtje langer open.

Place to be: Ernest Van Dijkkaai 19-20, 2000 Antwerpen

0 comments on “Frank & Brut: haute dogs met een side dish kitschAdd yours →

Geef een reactie