Native

Een tafeltje voor één, aub!

Het is niet altijd makkelijk om alleen iets te gaan eten… Mensen denken dat je blind date niet is komen opdagen of ze dumpen je ergens aan een mini tafeltje naast de ingang van het toilet. Die dagen zijn vanaf nu voorbij, Guidesse to the rescue!

Gooi die take-away menu’s de vuilbak in (of in de onderste schuif want iedereen houdt van lazy sunday dinner in pj’s), want hier komen vijf restaurants die -volgens Guidesse- perfect geschikt zijn om alleen te dineren!

I. BALLS & GLORY

Balls & Glory is structureel niet gemaakt om romantische driegangendiners te houden. Je bestelt aan de toog als je binnenkomt en neemt plaats aan de lange tafel.  Ze omschrijven het zelf als ‘Gehaktballen gevuld met verrassend liquide vulllingen. Pure ambacht met vlees van eigen kweek in een urban & eigentijdse setting.’

Adres: Felixpakhuis De Markt, Godefriduskaai 30, 2000 Antwerpen

‘Omdat alleen dineren best wat ‘ballen’ vergt,

vond ik deze extra toepasselijk.’


II. PAUL’S BOUTIQUE

Het is meer een fastood tentje maar met burgers op sterrenniveau. Ben je dus je wekelijkse bezoek aan het frituur beu? Ga dan eens langs Paul! Ook een top idee: haal de burgers af en zet je langs de Schelde met een boek, genietend van de zonsondergang.                                                                                                                         Lees hier het artikel over Paul’s Boutique

Paul's Boutique

 

III. ORSO PIZZERIA

Orso Pizzeria heeft een paar plekjes aan de bar, waar jij op de eerste rij kan aanschouwen hoe deze hemelse pizza’s gemaakt worden… Vergeet vooral geen dessert te bestellen, want naast bangelijke pizza’s is ook de tiramisu een must-eat! Lees meer over Orso…

Orso

 

IV. Native

Native is een knus restaurantje waar alle tafeltjes klein zijn. Je voelt je hier dus zeker niet uit de toon én je kan interessante gesprekken volgen van de volgende tafel. Bovendien is alles hier healthy! Alles over Native, inclusief prachtige foto’s vind je hier.

Native

 

V. UMAMIDO

Umamido heeft meerdere vestigingen dus je kan overal binnen springen bij een gebrek aan frigo vulling. Ik ben helemaal dol op de ramen én op voorgerechtjes.

Is dat wat veel voor jou alleen? Voor één euro krijg je een meeneemverpakking en heb je lunch voor de dag erna. Check! Denk je nu ‘ramen, dat is voor mij chinees’, lees dan even de bijbehorende blogpost.

UMAMIDO

 

Alle adressen en openingsuren vind je onderaan de doorklikartikels (het linkje bij elk restaurant).

 

0 comments on “Een tafeltje voor één, aub!Add yours →

Geef een reactie