BAR GLOED

BAR GLOED, mijn tweede thuis

Deze toren die jaren onbekeken en onbemind bleef, is plots omgevormd tot het koperen epicentrum van leven in de stad. Alle hippe mensen zitten er op het terras bij BAR GLOED en het bruist er steviger dan de cava in de glazen.

Wie deze hotspot nog niet zelf had gespot, heeft vast oogkleppen op. De enige reden voor mijn laattijdige blogpost is dat mijn gsm van de toren gevallen is (dit is niet waar maar ik was even technically challengend).

Het grote dakterras is met goed weer mijn tweede thuis. Er zijn verschillende tafels maar je kan ook gewoon op het kunstgras zitten. Elke avond wordt de barbecue aangestoken en kan je goedgeprijsde schotels zoals ribbetjes verkrijgen of gewoon  genieten van de heerlijke geur van zomer -houtskool dus. Je kan ook een charcuterie schoteltje bestellen of alleen drank natuurlijk.

Ook al  heb ik nog niet binnen gezeten (hello sunshine), ik ga toch nog meegeven dat het interieur helemaal mijn ding is. Een sneufje vintage, very minimalistisch en vooral open met een dubbele portie licht.

Kortom is BAR GLOED alles wat city people in Antwerpen nodig hadden. Het is groot, het is prachtig in de zon en je kan hier heel elke dag van de week zitten bij goed en slecht weer. Valt het op dat ik nieuwe een horeca crush heb?

BAR GLOED

BAR GLOED

BAR GLOED

BAR GLOED

BAR GLOED

BAR GLOED

BAR GLOED

BAR GLOED

Hotspot Details

ELKE DAG open van 11 a.m. onder de week en 9 a.m. in het weekend tot… Vaak de vroege uurtjes in het weekend.

Locatie? Die grote koperen toren naast de Keyserlei, A-tower.

Ik durf niet goed binnengaan? Je loopt gewoon binnen, en je vraagt de hipster looking dude die de liften bedient om naar BAR GLOED te gaan. Weigeren doen ze je niet (het is nog net niet het buitenwipper type). Je wordt dan doorverwezen naar de correcte lift en BAM je bent er.

 

0 comments on “BAR GLOED, mijn tweede thuisAdd yours →

Geef een reactie