bahnhof

Bahnhof, het perron van Spoor Oost

Na Park Spoor Noord dat niet echt een park is, kregen we nu ook Spoor Oost dat niet echt een spoor is. Toch ben ik heel enthousiast over een hotspot met potentieel: Bahnhof (dat wel echt lijkt op een perron).

Ik passeerde er toen er enkel sprake was van lege wagonnetjes en een leeg terras maar daar de Sinksenfoor is neergedaald, zal het terras niet langer leeg blijven en de glazen nog minder. Je kan er iets kleins eten, of vette smoutebollen meebrengen van de foor.

Maar ook als de kermis vertrekt, blijft Bahnhof open. Als permanente horeca stop in de leegte van Spoor Oost. Perfect om in rust te genieten van het zonnetje of te schuilen bij regen in één van de charmante wagons die mijn hart gestolen hebben. ‘Bahnhof’ doet zijn naam eer aan, en ik ben verkocht aan de setting, de locatie en -zoals altijd- de rosé.

bahnhof 2

BAHNHOF 3

BAHNHOF 6

BAHNHOF 7  BAHNHOF5

BAHNHOF 4

Hotspot Details

Bahnhof bevindt zich in Spoor Oost, eerder aan de kant van 2140 dan van 2060.

Je kan er terecht op woensdag van 11 a.m. tot 8 p.m., donderdag en vrijdag van 4 p.m. tot 11p.m., op zaterdag van 11 a.m. tot 1 a.m. en op zondag van 11 a.m. tot 8 p.m. (ze wisselen graag af blijkaar).

Reserveren is niet nodig en je zal er vast en zeker wel eens passeren als je je jaarlijkse trip naar de Sinksenfoor maakt.

 

0 comments on “Bahnhof, het perron van Spoor OostAdd yours →

Geef een reactie