Apero bij Fish a’gogo

Fish a’gogo is de eerste ‘visfrituur’ in Antwerpen. Nu klinkt ‘visfrituur’ zo banaal, alledaags, gewoontjes, zo totaal niet overeenkomend met wat ik in m’n bord/bakkie kreeg. Voor mij is het mijn nieuwe favoriete apero plek mét veel vis natuurlijk.

Het principe is simpel. Je schuift aan, je kiest je gerechtje en rekent af. Je kan het meenemen on the go, of je je op één van de krukjes voor de deur zetten. Alles wordt perfect gefrituurd en het wordt geserveerd in een bakje. Voor barre tijden die nog staan te komen (of zijn ze er al?), wordt er boven ook beperkte zitplaats voorzien. Nu ik het zo lees, klinkt het verdacht veel als een frituur. Toch is Fish a’gogo veel meer dan dat.

Ten eerste heb je die locatie. Geniet van het uitzicht op onze magnifieke kathedraal.

Ten tweede is er geen garnaalkroketje zonder cava. Neem dus een heerlijk glaasje bubbels of wijn om te genieten van the views.

Ten derde is er het eten. Fingerfood, visfriet, awesome, je noemt het zelf hoe je wilt.

  • Dikke garnaalkroketten om je vingers van af te likken, gemaakt met verse bisque en een vrolijke bende garnalen (absoluut niet geschikt om te delen wegens te lekker)
  • Calamares a la plancha zonder rubbergehalte mét een overweldigende smaak. Vraag gerust wat brood want in dit bakje wil je soppen *Foodgasm accomplished*
  • Kibbelingen die perfect pittig gebakken zijn met bijbehorende tartaarsaus
  • Laat je helemaal wild gaan op de boquerones a.k.a. gefrituurde ansjovis (wie vrees heeft van vissenkopjes bestelt deze liever niet)

Ik lees heerlijke dingen op de facebookpagina zoals ‘homemade smokey salmon met een gemarineerde komkommer -24 uur gepekeld om tot slot 15 uur te roken- en ik denk YES! Hier kan ik elke dag aperitieven.

Dus na je werk, fiets er even langs want ik garandeer jullie dit is Antwerps nieuwste en hotste plek om te aperitieven mét vis. Zonder scrupules op de hoek van de Handschoenmarkt een tu m’as viske doen is soviszo het hoogtepunt van je dag.

Fish a'gogo

Fish a'gogo

fish a'gogo visfrituur 1

visfrituur fish'a gogo

Fish a'gogo

Fish a'gogo

Fish a'gogo

 

Hotspot Details

Elke dag open voor aperitief, lunch en diner van de middag tot 11 p.m.

Place to be: Handschoenmarkt 1, 2000 Antwerpen en dus aan de voet van de Kathedraal.

 

1 comment on “Apero bij Fish a’gogoAdd yours →

Geef een reactie