UMAMIDO

Umamido: asian persuasion

 

Slow food, served fast. Dat is nieuwe hotspot Umamido in een notendop. Een minimalistisch interieur, een terras voor de deur en Aziatische smaken waar je helemaal wild van wordt, daarom hielden wij al van Umamido na de eerste hap.

De specialiteit van het huis,‘ramen’ – een noedelgerecht uit Japan- kan je het best omschrijven als comfortfood met extra smaak. Bij Umamido maken ze alles zelf of importeren ze het rechtstreeks uit Japan. Dat is ook zo met de ramen. De bouillon die ze gebruiken heeft minstens 24 uur nodig om te trekken en alleen de beste producten worden gebruikt zoals varkens uit Malmedy. Toch zetten ze in een recordtempo je bord op tafel want alles zit in de voorbereiding. De hoge kwaliteitsnoedels zelf, moeten maar 1min 25 seconden koken.

En als je denkt, dit kan niet beter? Ze serveren een hemelse porc bun, gyoza die je moet proberen én ze hebben nog een tweede zaak in de hippe artiestenwijk Zurenborg op de Dageraadplaats.

UMAMIDO

Hotspot details

Tegenwoordig is het Gyoza Happy Hour van maandag tot donderdag tussen 6p.m. en 7 p.m. dan krijg je dus 3 gratis gyoza bij je ramen!

Reserveren? Dat is niet nodig!

Prijs: 11-30 euro

Open: alle dagen van 00.30 p.m. tot 2.30 p.m. en 5.30 p.m. tot 11 p.m.

Adres:

Graaf Van Egmontstraat 57, 2000 Antwerpen (Vlakbij museum van Schone Kunsten)

Dageraadplaats 6, 2018 Antwerpen (in de hippe kunstenaarswijk Zurenborg)

Meer info: www.umamido.be

 

 

0 comments on “Umamido: asian persuasionAdd yours →

Geef een reactie