Tranquilo

Tranquilo: onze eigen taqueria

Je moet al een beetje geluk hebben bij het binnenkomen want Tranquilo is nog maar net geopend maar toch al heel populair. Met alle felle kleuren inclusief, landde deze taqueria op de Dageraadplaats. Het idee is simpel en zonder Kapsones. Een taco of vier, een quesadillo of twee en een bijpassende margarita in slushy of frozen vorm. Zo simpel zijn de goede dingen in het leven.

Op het menu voor 5 euro per stuk: taco met pulled porc of butternut pompoen en kool of met champignons en of met chorizo. De quesadilla (6 of 12 euro) serveerden ze met chorizo of bonen. Valt het jullie ook op dat de helft heerlijk vegetarisch is?

Ik raad aan om de Tranquilo menu te nemen (15 euro) voor  2X taco en 1X quesadilla. Met een portie nacho’s tranquilo met pulled beef en sour cream te delen als voorgerecht, zit je dan wel echt stuffed! Ben je hier een kleine eter, dan kom je er wel echt goedkoop vanaf!

TIPS

  • Het spicy  niveau was niet meer Mexicooooooo maar eerder Antwerpen. Dus wil jij toch ‘zingen’, vraag dan wat extra pikante salsa of voeg zelf wat hot sauce toe.
  • Bestel zeker een Margarita! Voor mij mochten die bekertjes van de slushy wel iets groter. Maar wanneer niet, toch?
  • De dagsoep van Tranquilo is zeker aan te raden en net de reden waarom dit mijn nieuwe hotspot werd: TEQUILA.

 

Hotspot details

Adres: Dageraadplaats 21, 2018 Antwerpen en dus ja, er is een terras aanwezig!

Openingsuren: woensdag en donderdag van 5.30 p.m. tot middernacht, vrijdag en zaterdag van 5.30 p.m. tot 2 a.m. en zondag van 2.30 p.m. tot 10 p.m.

Reserveren? Alleen als je met meer dan 8 bent! Anders waag je de gok en wacht je misschien even met een slushy.

0 comments on “Tranquilo: onze eigen taqueriaAdd yours →

Geef een reactie