Pho 61: Vietnamese zaligheid

Ramensoepen, won tons en buns, Pho 61 spreekt mijn taal! Boenk in het centrum vlak naast de Grote Markt is Pho 61 de ideale uitvalsbasis voor een toffe avond en ijzersterke Vietnamese streetfood.

De porties zijn royaal en  elk gerechtje is met liefde gemaakt. Bovendien kan je hier vaak terecht zonder reservatie. Maak je geen zorgen, deze top locatie betekent niet dat je in een tourist trap terecht komt. Het enige waar je bij Pho 61voor oP je hoede moet zijn, is dat je je niet overeet.

Het interieur is allesbehalve kitsch. Modern, open en met leuke lokale toetsen zoals een riksja  aan het plafond en de kaart op de muur geschilderd. Enkele polaroids maken het geheel van Pho 61 persoonlijk. Het bestek is om te delen en er staan altijd kaarsjes op tafel. Voor mij is dit één van mijn favoriete  restaurants om toch gezond te eten als ik geen zin heb om te koken. En bovendien is het niet duur.

Mijn tip: bestel alles en deel met je tafel. Zo mis geen Banh Xeo (een soort pannenkoek), nems (hapjes) of Banh mi (een Vietnamees broodje)!

Pho 61

Pho 61

Pho 61

Pho 61

Pho 61

Pho 61

Hotspot  details

Jeps, het ligt OP de Grote Markt, nummer 42 om precies te zijn.

TEL. 03 232 90 13 (voor wie niet naast een tafeltje wilt vallen).

Yes, je kan met kredietkaart betalen!

 

0 comments on “Pho 61: Vietnamese zaligheidAdd yours →

Geef een reactie