Paul's Boutique 40 dagen zonder vlees

Pauls Boutique: Fastfood op sterrenniveau

In Kortrijk was Paul’s Boutique een laaiend succes, daarom opende er nu ook eentje in het hartje van Antwerpen, de hippe Nationalestraat. Wat maakt deze burgertent zo speciaal? Niet alleen is er een uitgebreid aanbod van runds-, kip- en veggieburgers, de huissaus is om je vingers van af te likken! Fastfood op sterrenniveau, daar kan niemand aan weerstaan.

De befaamde Paul zelf is best een open minded wereldreiziger! Dat zie je ook aan het aanbod exotische frisdranken en het grote aanbod aan vegetarische burgers zoals Tofu Caprese en Feta.

De favoriet: Italian + fries

Deze burger is traditioneel 100% rundvlees. De combinatie met zongedroogde tomaten, kaas, parmezaan en pesto brengt de je meteen naar de zonnige meren van Italië. Het broodje werd extra gegrild en de serieuze extra portie frietjes voor maar drie euro kreeg een gratis potje huissaus van Paul’s Boutique on the side.

Tip: wil jij een ‘gewone burger’ in veggie style? Dat kan! Speciale aanvragen, daar doen ze bij Paul’s Boutique niet lastig over. Driewerf hoera!

Paul's Boutique

Paul's Boutique

IMG_20150415_195625-02

Paul's Boutique Italian Burger
Paul’s Boutique Italian BURGER

Hotspot details

Ga hier eerder afhalen dan gezellig dineren want van interieurdesign heeft Paul geen kaas gegeten.

Reserveren? Dat doe je in het frituur toch ook niet? Maar je kan het wel als je mega cravings hebt naar die italian! Tel. 0491 73 98 25

Adres: Nationalestraat 100, 2000 Antwerpen

Wanneer kan jij er terecht voor delicious burgers? Jammer genoeg geen late night snacks! Van maandag tot donderdag van 11.30 a.m tot 9.30 p.m., vrijdag en zaterdag van de middag tot 10 p.m. en zondag van 5 p.m. tot 9 p.m.

Meer info: paulsfreshfoodboutique.be

 

 

0 comments on “Pauls Boutique: Fastfood op sterrenniveauAdd yours →

Geef een reactie