NOORDKASTEEL

BYOB bij Noordkasteel

Als je de hitte niet meer aankan, de zweetsnor staat je te hoog en voor de zwemvijver van het Boekenbergpark staat er een rij langer dan bij de kassa van Lidl, dan is het Noordkasteel the awesome answer.

Het is niet ver van de Zomerbar, aan de Zeevaartschool, vlak buiten de stad… Een paadje zoals een ander maar dan toch ook niet. Sla je dit pad in, dan weet je meteen dat je leven nooit meer hetzelfde is. Het uitzicht op de Kathedraal en volledig Antwerpen is verbluffend, je kan er zwemmen en je leert (beter) wildplassen!

Naast het fietspad zit iedereen op de helling op zijn eigen meegebrachte handdoek, zijn eigen meegebrachte drankjes (BYOB, bring your own booze baby!) de eigen meegebrachte hapjes te nuttigen. Iets verder is er ook Café Le Tour, voor zij die een stopje aan de winkel vergeten zijn. De sfeer is overal even relax. Bij het Noordkasteel bestaat er geen stress. Je bent even op vakantie in eigen stad.

Later op de avond worden de eigen barbecues aangestoken (BYOB -bring your own barbecue baby!) en zitten er mensen tot in de late uurtjes die daarna diffuus verspreiden naar nabij gelegen horecazaken. Kortom is dit de gezelligste plaats van ’t stad én gratis.

NOORDKASTEEL

NOORDKASTEEL NOORDKASTEEL

Hotspot Details

Adres: Noordkasteel. Je gps vindt het heus wel.

Te doen: BYOB!

TIP: Hou de gezelligheid gezellig en neem je afval mee, aub.

3 comments on “BYOB bij NoordkasteelAdd yours →

  1. Zalig was het in de jaren 1960 ,het noordkasteel als kind was het er geweldig die mooie tijd komt nooit meer terug ik herken het nu niet meer ik vroeg mij af wat is er in de plaats gekomen waar je vroeger kon zwemmen aan het strand en dan die toffe speeltuin zijn daat ook foto,s van

  2. Ik vergeet ook nog hoe we eerst over een houten brug over de sporen naar boven gingen en dan naar beneden om daar na het het strand en de grote zwemkom te zien foto,s had ik heel graag gezien daarvan

Geef een reactie