bia mara

Bia Mara: fish & chips on a budget

Alle hippe concepten komen stilletjes aan ook richting koekestad and I love it! Bia Mara is weer een perfect voorbeeld van overheerlijke simpele en goedkope cuisine: fish & chips. Laat je niet vangendoor de locatie -tussen de Grote Markt en de Kathedraal- deze tent is TOP.

Je hoofdgerecht betaal je tussen de 9 en de 15 euro en dat proef je er zeker niet aan! Met perfect gebakken patatjes, overheerlijke sausjes zoals look-truffel en tartaar om je vingers van af te likken en verschillende soorten ‘batter’ waar je vis in gewenteld is, is dit mijn favoriete adres voor de laatste dagen van de maand. Reserveren is ook niet nodig, er is meestal altijd een plaatsje vrij. De zaak is nog vrij nieuw en dus nog niet -zo- bekend, al brengt Guidesse daar vast en zeker verandering in!

bia mara 1

FYI: De wijn is hier niet te drinken, neem daarom een huisgemaakte limonade met eventueel een splash gin of een streekbiertje.

 

Hotspot details

Hier kom je binnen zonder reservatie! (Kan ook pas voor grotere groepen)

Adres: Maalderijstraat 1, 2000 Antwerpen

Wanneer kan je dit lekkers proeven? Van dinsdag tot donderdag kan je lunchen van de middag tot 2 p.m. en dineren van 5 p.m. tot 10 p.m. maar vanaf vrijdag is het heel het weekend lang doorlopend open van ’s middags tot 10 à 11 p.m.

1 comment on “Bia Mara: fish & chips on a budgetAdd yours →

Geef een reactie